Lediga jobb

Drömmer du om korv?

Nu letar vi efter personal till vår produktion samt till tillredning av mat i korvbutiken i Roma och vår foodtruck.

Produktion

Vi tillverkar kvalitetskorv, både växt och köttbaserad, vi fokuserar på kvalité och är certifierade av KRAV. Vi söker dig som gillar mat, är nyfiken och noggrann, gillar variation men kan hantera monotona moment. Arbetet innefattar bla tillverkning, städning, disk, packning, märkning. Vi är en liten men rolig arbetsplats där flera olika arbetsuppgifter kan förekomma, tex inhopp vid event och arbete i vår gårdsbutik. Har du tidigare erfarenhet av livsmedelstillverkning / hygienrutiner är det ett stort plus.

Personal till korvbutiken, grill och vår foodtruck

Vi söker personal till vår gårdsbutik i Roma där vi säljer våra produkter, samt delikatesser, hantverksöl och serverar våra korvar med goda tillbehör. Vi söker dig som kan laga, grilla och förbereda mat.

I sommar kommer vi också ha en ambulerande korveria, vår snygga foodtuckvagn, som vi också söker personal till. Vi söker dig som är självgående, gillar att hålla ordning, är bra på kundbemötande samt har körkort.

Vi tror att du har lätt för att möta människor, gillar varierande arbete men kan hantera monotona moment och gillar när det händer saker. Självklart har du en passion för god mat och tycker det låter spännande med kvalitetskorv.

Hör av dig till jobb@gotlandskorvfabrik.se