Lediga jobb

Drömmer du om korv?

Nu letar vi efter en korvmakare för heltidstjänst med start under våren. Vi söker också personal till korvbutiken i Roma, servering, vår foodtruck samt extrapersonal till tillverkning.

Korvmakare

Vi tillverkar kvalitetskorv, både växt och köttbaserad, vi fokuserar på kvalité och är certifierade av KRAV. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med mat/livsmedel, har grunderna i hygien, är noggran, nyfiken och sugen på att vara med på en rolig resa i jakten på den bästa korven. Arbetet innefattar bla tillverkning, städning, disk, packning, märkning. Vi är en liten men rolig arbetsplats där flera olika arbetsuppgifter kan förekomma, tex inhopp vid event och arbete i vår gårdsbutik.

Personal till korvbutiken, servering och vår foodtruck i vår/sommar.

Vi söker personal till vår gårdsbutik i Roma där vi säljer våra produkter, samt delikatesser, hantverksöl och serverar våra korvar med goda tillbehör. Vi söker flera tjänster där arbetet innefattar att sälja produkter, hålla ordning, städa, fylla på, servera samt laga, grilla och förbereda mat. I sommar kommer vi också ha en ambulerande korveria, vår snygga foodtuckvagn, som vi också söker personal till.

Vi tror att du har lätt för att möta människor, gillar varierande arbete men kan hantera monotona moment och gillar när det händer saker. Självklart har du en passion för god mat och tycker det låter spännande med kvalitetskorv.

Hör av dig till jobb@gotlandskorvfabrik.se